Четверг, 25.04.2024, 14:49
Seamstress 

Меню сайта
Категории раздела
9 класс [2]
10 класс [21]
11 класс [21]
Державна підсумкова атестація 2012, 11 клас [30]
группа"кулинары" [20]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 355
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Погода

Ссылка на мой сайт
<A HREF="//trudobuch.ucoz.ua/" TARGET="_blank">Для учителя-
технологии</A>
Главная » 2015 » Ноябрь » 2 » дистанційне навчання
10:37
дистанційне навчання

тема 

дата

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Вуглеводи: класифікація, характеристика, значення для організму людини.

Жири.класифікація, характеристика, значення для організму людини.

Вітаміни.класифікація, характеристика, значення для організму людини.

Гігієна та санітарія виробництва.

Значення вивчення предмету гігієни та санітарії.

Предмет, завдання фізіоллогії та гігієни харчування.

Основи мікробіології.

Виробниче навчання 

Ресторанне господарство.

Санітарно- гігієнічні вимоги до виробничих приміщень.

26,10,15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Якість сировини, фактори, що на неї впливають.

Методи визначення якості сировини.

Консервування продуктів: суть, значення, методи.

Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки.

Виробниче навчання 

Особиста гігієна кухаря

Взаємозв`язок між цехами та підсобними приміщеннями.

Правила використання спецодягу.

31.11.15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Класифікація овочів.

Бульбоплоди: харчова цінність, вимоги до якості.

Корнеплоди: харчова цінність, вимоги до якості.

Капустяні овочі:  харчова цінність, вимоги до якості.

Виробниче навчання 

Цех миття посуду.

Організація робочого місця у мийному цеху.

02.11.15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Салатно-шпінатні овочі :  харчова цінність, вимоги до якості.

Цибулеві овочі : харчова цінність, вимоги до якості.

Десертні:  харчова цінність, вимоги до якості.

Плодові овочі : види,хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості.

Виробниче навчання 

Організація миття столового та кухонного посуду.

Миючі та дизенфікуючі засобию

Зберігання чистого посуду.

03.11.15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Плодові овочі : механічна кулінарна обробка, процент відходів.

Напівфабрикати з овочів.

Овочеві консерви.

Грибии:  види, харчова цінність, вимоги до якості.

04.11.15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

 Хімічний склад і харчава цінність риби. 

Класифікація риби

 Вимоги до якості риби.

Характеристика родин риб.

Виробниче навчання 

Овочевий цех.

Механічна кулінарна обробка овочів, грибів.

Устаткування овочевого цеху.

05.11.15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Механічна обробка риби з лускою.

Розбирання риби з лускою.

Особливості обробки інших видів риб.

Відсоток відходів.

Виробниче навчання 

Інструменти та інвентарь , посуд овочевого цеху.

06.11.15

 

Категория: группа"кулинары" | Просмотров: 644 | Добавил: Виктория | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Торезская школа-интернат
  • Зугресская школа-интернат
  • Чутівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
  • Константиновская школа-интернат №1
  • Основы здоровья.Сайт Маргариты Кукобы
  • Методическая и учебная литература
  • Новости ведущих издательств Украины
  • Константиновская вспомогательная школа-интернат
  • Дефектолог-практик. Сайт Кирии Анжелы Витальевны
  • Полезные ссылки
  • Министерство образования и науки Украины
  • Управление образования и науки Донецкой областной государственной администрации
  • Донецкий областной институт последипломного педагогического обраазования
  • Каталог сайтов школ Украины
  • ВСЁ ДЛЯ ПЕДАГОГА-ОРГАНИЗАТОРА
  • Методическая копилка учителя информатики
  • Дайджест «Усе для школи» — це електронне видання про послуги та товари для тих, хто працює в освітній галузі України
  • Видавництво «Шкільний світ»


    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz