тема
|
дата |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Вуглеводи: класифікація, характеристика, значення для організму людини.
Жири.класифікація, характеристика, значення для організму людини.
Вітаміни.класифікація, характеристика, значення для організму людини.
Гігієна та санітарія виробництва.
Значення вивчення предмету гігієни та санітарії.
Предмет, завдання фізіоллогії та гігієни харчування.
Основи мікробіології.
Виробниче навчання
Ресторанне господарство.
Санітарно- гігієнічні вимоги до виробничих приміщень.
|
26,10,15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Якість сировини, фактори, що на неї впливають.
Методи визначення якості сировини.
Консервування продуктів: суть, значення, методи.
Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки.
Виробниче навчання
Особиста гігієна кухаря
Взаємозв`язок між цехами та підсобними приміщеннями.
Правила використання спецодягу.
|
31.11.15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Класифікація овочів.
Бульбоплоди: харчова цінність, вимоги до якості.
Корнеплоди: харчова цінність, вимоги до якості.
Капустяні овочі: харчова цінність, вимоги до якості.
Виробниче навчання
Цех миття посуду.
Організація робочого місця у мийному цеху.
|
02.11.15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Салатно-шпінатні овочі : харчова цінність, вимоги до якості.
Цибулеві овочі : харчова цінність, вимоги до якості.
Десертні: харчова цінність, вимоги до якості.
Плодові овочі : види,хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості.
Виробниче навчання
Організація миття столового та кухонного посуду.
Миючі та дизенфікуючі засобию
Зберігання чистого посуду.
|
03.11.15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Плодові овочі : механічна кулінарна обробка, процент відходів.
Напівфабрикати з овочів.
Овочеві консерви.
Грибии: види, харчова цінність, вимоги до якості.
|
04.11.15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Хімічний склад і харчава цінність риби.
Класифікація риби
Вимоги до якості риби.
Характеристика родин риб.
Виробниче навчання
Овочевий цех.
Механічна кулінарна обробка овочів, грибів.
Устаткування овочевого цеху.
|
05.11.15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Механічна обробка риби з лускою.
Розбирання риби з лускою.
Особливості обробки інших видів риб.
Відсоток відходів.
Виробниче навчання
Інструменти та інвентарь , посуд овочевого цеху.
|
06.11.15 |
|