Тема Овочі. Хімічний склад продуктів
Білет № 1
1. Вода.
2. Поняття про сировину.
Білет № 2
1. Мінеральні речовини. класифікація.
2. поняття про напівфабрикати.
Білет№ 3
1. . Мінеральні речовини.характеристика.
2. поняття про готову страву.
Білет №4
1.вуглеводи. класифікація.
2. якість сировини.
Білет №5.
1. Білки. класифікація.
2. Методи визначення якості сировини.
Білет № 6
1. Жири.значення для організму людини.
2.Дати визначення консервування.
Білет № 7
1. Класифікація овочів.
2.Дати визначення бланшерування.
Білет № 8
1. Хімічний склад плодових овочів.
2. Гриби . Види грибів.
Білет № 9.
1.Десертні овочі.
2. Розкрити поняття стерилізація.
Білет № 10
1.Розкрити поняття пастерізація.
2. салатно - шпинатні овочі. харчова цінність.
Білет № 11
1. Назвати фізико-хімічні методи консервування.
2. Бульбоплоди. спосіб нарізання .
Білет № 12
1. Розкрити суть методу охолоддення.
2. Дати визначення напівфабрикати.
Білет № 13
1. Цибулеві овочі.Харчова цінність.
2. Цибулеві овочі. Механічна кулінарна обробка.
Білет № 14
1. Корнеплоди.Харчова цінність.
2. Корнеплоди. Механічна кулінарна обробка.
Білет № 15
1. Десертні овочі. Харчова цінність.
2. Дати визначення напів фабрикати.
Білет № 16
1. Капустяні овочі. харчова цінність.
2. Біохімічні методи консервування.
Білет № 17.
1. Хімічні методи консервування.
2. Дати визначення копчення - це.
Білет № 18.
1. овочеві консерви.
2. вимоги до якості грибів.
|