План
1. Якість сировини, що використовується для приготування страв
2. Методи визначення якості сировини
3 Фактори, що впливають на якість товарів.
1. Якість – сукупність властивостей і характеристик продукцій, або послуг, які надають продукції або послугам здатності задовільнити обумовлені або передбаченні потреби людства.Показник якості продукції – кількісна характеристика однієї чи декількох властивостей продукції, що характеризують її якість, яку розглядають стосовно визначених умов її створеня або споживання.Найбільш суттєвий вплив на формування збереження якості харчових продуктів здійснюють вид і якість сировини, способи і умови виробництва, упаковка, транспортування і збереження.Якість сировини у значній мірі залежить від виду і якості сировини, що переробляється.При порушенні технології виробництва харчових продуктів неможливо отримати продукцію високої якості, навіть якщо використано високоякісн
...
Читать дальше »